Oxy Fuel reviews & Beoordelingen

Thomas van S.

Erg rustgevend en na inmiddels tien sessies begint mijn fitheid toe te nemen.
Heel aangenaam gevoel en op naar de volgende 10 sessies!

Lenie C

Mijn linker gehoorgang zit al jarenlang potdicht en ik moest volgens de kno arts er maar mee leren leven.
Nu al na 6 sessies is mijn gehoor voor een klein gedeelte weer open. Ik ben ZO blij dat ik weer kan horen. Dank je wel Lars voor de goede begeleiding!

Thomas van S.

Erg rustgevend en na inmiddels tien sessies begint mijn fitheid toe te nemen.
Heel aangenaam gevoel en op naar de volgende 10 sessies!

Erik

bij het ziekenhuis was ik ten einde raad en uitbehandeld. Op advies van mijn broer moest ik zuurstof therapie eens proberen als laatste kans. na mijn aanmelding bij Oxyfuel en het volgen van hun golden standard kuur van 40 uur kwam er voor mij na 15 uur (sessies) weer hoop in mijn leven. Dankzij de therapie heb ik weer uitzicht in mijn leven en geeft dit mij veel kracht om verder te gaan.

Andrea

Ik wil graag mijn oprechte waardering delen voor de fantastische ervaring die ik heb gehad bij Oxyfuel. Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik warm ontvangen .

De hyperbare zuurstoftherapie die ik heb ontvangen heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik merkte al snel verbetering in mijn klachten en voelde me energieker en vitaler. De begeleiding gedurende de behandelingen was uitstekend.

Wat ik ook zeer waardeer aan Oxyfuel is hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige zorg. De kliniek is goed uitgerust en hygiënisch, waardoor ik me volledig vertrouwd voelde tijdens de behandelingen.

Ik kan Oxyfuel ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hyperbare zuurstoftherapie. De professionele aanpak, vriendelijke sfeer en effectieve resultaten maken Oxyfuel absoluut de beste keuze.

Met vriendelijke groet,

Debbie

Deze behandeling helpt bij meerdere van mijn gezondheidsproblemen. Zelfs mijn man nu ook een fan van Oxyfuel, omdat hij onder de indruk is van mijn vooruitgang. Ik heb last van tinnitus en dit helpt enorm om het te verzachten. Ik HAD ook last van long-covid (niet meer) en zelfs mijn huid ziet er beter uit na elke sessie.

Geer L

Vandaag de eerste behandeling met OxyFuel achter de rug, genoten van de rust!

Oxy Fuel schrijf een Beoordelingen

63 + 4 =